YANARAK CAN VERDİLER
Körfez’e bağlı Kirazlıyalı’da ev yangınına giden itfaiye ekipleri, alevleri söndürdükten sonra girdikleri dairede yanmış iki erkek cesedi ile karşılaştılar.

Alınan bilgilere göre sabah 05.00 sıralarında Kirazlıyalı Nazım Hikmet Caddesi 16 numaradaki 3 katlı evin üçüncü katından alevler çıktığı ihbarı alındı. Olay yerine giden Körfez Belediyesi İtfaiye ekipleri, yaptıkları müdahale sonrasında bir saatlik çalışmayla yangını söndürdüler. Ancak, içeri giren itfaiyeciler, odada yanmış halde iki erkek cesedi buldular. Cesetler önce Tütünçiftlik Körfez Mezarlığı’na kaldırıldı ve savcı otopsi yaptı. Yapılan inceleme sonrasında iki kişinin de önce dumandan boğulduğu ve aşırı alkolün etkisiyle kendilerini kurtaramayıp, yanarak öldükleri anlaşıldı. İlk araştırma sonrasında ölenlerin Yalova’dan Kirazlıyalı’ya misafir olarak gelen Bülent Seçkin (48) ve Hakan Toptaş (42) oldukları tespit edildi.

EĞLENCEDEN GELMİŞLERDİ

Soruşturma sırasında alınan bilgilere göre, yangının çıktığı ev halen Saroz’da oturan Gültekin Çetinkaya’ya kiralanmış. Gültekin Çetinkaya ise evinin anahtarını Tütünçiftlik’ten yedek parça ticareti yapan B.A. (Burhan Ağın) adlı arkadaşına verdi. B. A. Yalova’dan arkadaşları yanına gelince de yanlarına alkol alarak akşam saatlerinde eve girdiler. Burada geç saatlere kadar alkol alan şahıslardan B. A. Daha sonra ayrılıp evine dönerken Bülent Seçkin ve Hakan Toptaş alkolünde etkisiyle sızdılar. Gece geç saatlerde elektrikli soba devrilince de evde yangın çıktı ve sızmış olan iki kişi önce dumandan boğuldu, daha sonra da yanarak öldüler.

 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817