YANGIN TEHLİKESİ UCUZ ATLATILDI

Alınan bilgilere göre Çamlıtepe Mahallesi Çınaryolu Sokak’ta yer alan Selma Haliçoğlu’na ait dairenin bacasında yanma meydana geldi. Sobalı olan binada, bacada ki tutuşmayı fark eden komşular bina sakinlerini, sonra da itfaiyeyi aradılar.

Olay yerine gelen itfaiye zamanında müdahale ile kısa sürede tehlikeyi önledi. Kış aylarında sık olarak yaşanan baca tutuşmaları konusunda uyarıda bulunan itfaiye görevlileri, mevsim başında temizletilmeyen soba yanan bacalarda kurum birikmesi sonucu tıkanma ve yangınların başladığını söylediler.

Zamanında yapılmayan baca temizliği nedeniyle neredeyse her gün bir baca yangınına çıkış yapıldığını ve bazen bunun büyük yangınlara da neden olabildiği belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817