Yangının zararı büyük
 Körfez’de önceki gün meydana gelen mobilyacı yangınında yaklaşık 500 bin liralık zarar meydana geldiği öğrenildi. Sigortalı olan işyerindeki yangının nedeni araştırılırken, olay yeri inceleme ekiplerinin ilk izlenimleri sonrasında yangında şüphe görülmediği belirtildi. Polis, olay saatlerinde yaşananları incelemek için çevredeki güvenlik kamera görüntülerini topladı.

Alınan bilgilere göre Numan Koçak’a ait olan Bellona Bayii’nde, çıkan yangın birinci kattan başladı. Kısa sürede ikinci kata ve depoya sıçrayan alevler sonrasında, iş yerinde yaklaşık 500 bin liralık zarar meydana geldi. Zarar miktarının binada meydana gelen hasara göre daha da artabileceği belirtiliyor. Yangınla ilgili polis ve itfaiyenin yanı sıra sigorta şirketinin de soruşturma yürüttüğü, ancak ilk izlenimlere göre alevlerin birinci katta meydana gelen elektrik kontağı ya da benzeri bir arıza sonucu çıkmış olabileceği tahmin ediliyor.

Yangından sonra incelemelerin tamamlanmasıyla enkaz kaldırma ve onarım işlerinin başlayacağı işyerini ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye olarak yapılması gereken yardımların sağlanacağını söyledi. İsmail Baran, işyeri sahibi Numan Koçak’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dedi ve her türlü yardıma hazır olduklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817