banner2779
banner2752
banner2750

Yanlış park eden 8 bin 100 araca işlem yapıldı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında İzmit kent merkezinde araçlarını yanlış yerlere park edenler için özel önlem aldı. Bu kapsamda 8 bin 152 araca uyarı makbuzu ve çekici ile kaldırma işlemleri uygulandı. Çekilen araçlar özellikle durak içine, yaya geçitlerine, kaldırım üzerlerine park eden sürücülere gerçekleştirildi.

 

ŞİKAYETLER VE DENETİMLER

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, kent içinde park yasağı bulunan yerlere araçlarını çekenlere karşı tedbir ve uygulamalarını 2016 yılında da sürdürdü. Bu doğrultuda hem vatandaşlardan gelen şikayetler, hem de yaya ve motorlu ekipler tarafından alınan bilgiler ışığında yanlış parklanma yapan araçlara gerekli işlemler yapıldı. Araçlar çekicilerle kaldırıldı ve uyarılarda bulunuldu.

 

10 PERSONEL, 5 ÇEKİCİ

Özellikle trafiğin akışını etkileyen ve ulaşım ağına zarar veren yanlış park edilmiş 8 bin 152 araca Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı uyarı makbuzu ve çekici ile kaldırma işlemlerini uyguladı. Uygulamalar 5 çekici aracı ile gerçekleştiriliyor. Çekici araçlarında 10 personel görev yapıyor.

 

DURAK İÇİ, YAYA GEÇİTİ, KALDIRIMLAR…

Durak içine, yaya geçitlerine, kaldırım üzerlerine, çift sıra park eden araç sahiplerine görüldüğü an müdahale ediyor. Park yasağı bulunan noktalara araçlarını park edenlere ise öncelikle uyarı makbuzu yazılıyor. Uyarıya rağmen yine aynı durum devam ederse araçlar çekici ile yerinden kaldırılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751