YANLIŞ YAPANLAR AK PARTİDE BARINAMAZ

Danışma Meclisi Toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, ilçe belediye başkanları, AKP ilçe başkanları, AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel ve partililer katılım gösterdi.

AKP İLE İSTİKRAR YAKALANDI

Öncelikle divanın oluşturulmasıyla başlayan programda divan başkanlığını Metin Gökçe, Üyeliğini ise Ayşe Müge Olşan, İsmail Demir, Kezban Timurlenk, Emre Kahraman üstlendi. İlk olarak konuşmasını yapan Civelek, ‘’ Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu benim öğretmenimdi. Kendisinin nezdinde tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum. 80 yılda 58 hükümet değişti. Ama artık bu memleket AKP ile istikrarı yakalamıştır’’ dedi.

KİN TOHUMLARI EKMEK İSTEYENLER VAR

Civelek, ‘’Tüm aday adaylarımız çok çalışıyor. Kısa bir zamanda adaylarımız netleşecek ve o zaman da tüm aday adaylarımızın çok daha gayretle çalışmasını istiyorum. Sadece yerel seçim değil sonrasında cumhurbaşkanlığı ondan sonra da genel seçimler var. Çözüm sürecinden medet umamayanlar şimdi aramıza kin tohumları ekmek isteyen olabilir. Bizim birlik ve beraberliğimizi devam ettirmemiz lazım. Aday adaylarımızın ve belediye başkanlarımızın yolu açık olsun’’ şeklinde konuştu.

BİZİM DAVAMIZ HAK ARAMAKTIR

Ardından konuşmasını yapan Karaosmanoğlu, ‘’2001 yılında Ankara da partimizin ismini açıkladığımız günde orada başbakanımız bizim davamız makam arama davası değil bizim davamız hak arama davası demişti. Bizim davamız hakkı ayakta tutmaktır. AKP’de yanlış yapanlar uzun süre AKP’de barınamazlar. Biz doğrunun peşindeyiz, bu yüzden bereket var’’ dedi.

AMACIMIZ KAPTANIMIZI CUMHURBAŞKANI YAPMAK

Karaosmanoğlu, ‘’Kimin nereye seçildiği önemli değil, önemli olan geminin kaptanını kurtarmak. Yerelde sıkıntı yaşarsak genelde başarılı olamayız. Yerel seçimlerden sonra önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. İlk defa halkı tarafından Cumhurbaşkanı seçilecek. Burada hedefimiz kaptanımızı en yüksek oyla Cumhurbaşkanı olarak seçmektir’’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817