YARAR : Hep Birlikte Kocaeliyiz...

Gazeteciler Cemiyeti Kongresine  Hazırlık Sürüyor

Ulusal basın Kocaeli temsilcileri Cemal Kaplan, Halit Yılmaz ve Hakan Süer çeşitli ziyaretler yaparak hazırlıklarını yaptılar.

Kongrenin güçlü listesi olarak belirtilen aday yönetimin başkan adayı Cemal Kaplan, üyelere yönelik çalışmalarla, sorunların çözümü için çalışacaklarını belirtti.

Bir süredir Kocaeli gündeminde önemli yer kazanan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti kongresinde Cumartesi günü üyeler kendilerini temsil edecek yönetimi belirleyecekler.

Ziyaretler kapsamında, Kocaeli Meydan Gazetesi sahibi Burhan YARAR'ı da ziyaret eden Cemal KAPLAN ve ekibine kongrede başarılar dileyerek çalışmalarında ve genel kurulda yanlarında olacaklarını söyleyen YARAR '' Kocaeli'ni temsil edecek güçlü bir ekip iş başına gelmek için aday oldu .'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817