Yarar: Kimse bize yalan haber yaptıramaz!!!

Biz de kendilerine Kaymakam beyi çok iyi tanıdığımızı, kendisinin Körfez İlçesine gelmiş en iyi Kaymakam olduğunu, kendisinin randevuyla çalışmadığını, herkese kapısının açık olduğunu, her hafta halkıyla buluşup bütünleştiğini,  bu işte bir yanlışlık olabileceğini söyleyerek iddasını araştıracağımızı söyledik.

 

Yaptığımız araştırma neticesinde  Ufuk Eyüp Mansuroğlu’nun yönetimiyle Kaymakam’lığa ziyarete gittiğinde Kaymakam beyin  içerde Körfez’deki Okul müdürleriyle toplantıda olduğunu,

 

 Mansuroğlu ve ekibine biraz beklemeleri gerektiğini söylediğini öğrendik. Mansuroğlu Başkanlığındaki yönetim kurulunun biraz beklesinler denmesine, rağmen beklemeyip Kaymakamlığı terk ettikleri bilgisine ulaştık.

Bunun üzerine Mansuroğlu’na olay sizin anlattığınız şeklinde değilmiş deyince sinirlenerek ‘’Biz yalanmı söylüyoruz kardeşim’’ diyerek sinirlendi.

Zaten ne Belediye Başkanı, ne de Kaymakam hakkında olumsuz haber yapamayacağımızı söyleyerek sinirli bir şekilde;  “Ben size yapacağımı biliyorum” diyerek gazetemizi terketti.  Başka gazetelere giderek Kaymakam Beyin kendilerine randevu vermediği haberini yaptırdı.

 

Gelişen süreç içinde İlçe başkanlığından istifa ettim şekilde kamuoyuna mesaj atmasına rağmen, istifasından bizi sorumlu tutarak cep telefonuma tehdit mesajları attı. Daha sonra işyerime gelerek ‘’ Korkusuz gazeteci senin yakında ayaklarını yerden keseceğim’’ şeklinde tehdit etmiştir.

Kendisi hakkında Körfez Cumhuriyet Savcılığına gizli Kameraya alıp Şantaj yapmak, Ölümle tehdit ve Şantaj yaptığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundum. Artık bundan sonrasını hukuk çözecek. dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
uğur bakır 11 yıl önce

burhan bey, sizi cesaretinizden dolayı kutluyorum. bizleri aydınlattığınız için teşekkür ederiz. gerçek gazetecilik böyle olmalı. birilerinin istediği haberler değil doğru olan haberler yapılmalı

banner2817