banner2779
banner2752
banner2750

YARDIM ETMEK İSTERKEN KOLUNDAN OLDU

Alınan bilgi ve iddialara göre olay, Tütünçiftlik Fatih Mahallesi Yıldız Caddesi numara 53’te yaşandı. Hayati Doğan, Hacı Gazi adlı komşusu ve arkadaşı olan şahsın, kendisine yapmaya çalıştığı bina dışı asansöre yardım etmesini istedi. 15 yıl önce Fatih Mahallesi Salim Sokaktaki kendi evine benzeri sistemi kuran ve kullanan Hayati Doğan, komşusunun yardım talebini geri çevirmedi ve evine giderek aynı düzeneği kurdu. Birkaç denemeden sonra asansörün motorunun arızalı olduğu kanısına varıldı ve asansör sepeti 4. Katta bağlanıp, motoru söküldü. Motorun tamirden gelmesi beklenirken, Hayati Doğan, düzenekteki bir demiri düzeltmek istedi ve bir anda halat koptu ve sepet hızla 4. Kattan, 14 metreden yere çakıldı. Düşüş sırasında kolunu duvara sürten ve yere indiğimde de sepetin demiri altında sıkıştıran Hayati Doğan, hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 10 gün tedavi gören Hayati Doğan, üst üste kolundan ameliyat olmasına rağmen, sürtme ile parçalana ve düşünce de çok kırık oluşup, ezilen sol kol kurtarılamadı. Sol kolu kesilerek hayatı kurtarılan Hayati Doğan, evinde dinlenmeye başlarken, yaptığı iyiliğin koluna mal olmasını da kader olarak değerlendirdi. Hayati Doğan yaşadıklarını anlatırken, ‘’Komşum her gelişinde bahçedeki asansörle evime çıkıyor ve çok beğeniyordu. Bu nedenle kendisi de aynı düzeneği istedi ve yardım talep etti. Hatalı bağlanan kendir halatın kopması sonucu kaza meydana geldi’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751