Yarenler, Körfezlileri ağırladı

2016 yılı değerlendirme toplantısını Afyonkarahisar’da gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri, toplantı sonrasında Sandıklı Kent Konseyi’nin düzenlediği ‘Yaren Gecesi’ne katıldı. Programa; Başkan İsmail Baran, Başkan Yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu ve aynı zaman da Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş ile Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu ve Sandıklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Yasemin Topkoç da katıldı.

ZENGİN BİR KÜLTÜR

Afyon Sandıklı'nın kendine hayran bırakan deyişlerini, geleneklerini, göreneklerini, türkülerini, oyunlarını çok beğendiğini ifade eden Başkan Baran,“Sandıklı’nın kendine özgü kültürü hayran olunmayacak gibi değil.  Burada Afyon’un geleneklerini ve göreneklerini, yakından keşfetmiş olduk. Millet olarak geniş ve zengin bir kültüre sahip olduğumuzun vurgusunu bir kez daha belirtmek isterim. Bir İlimiz ve İlçemizle daha gönül köprüleri kurmuş olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ
Samimi ve sıcak bir ortamın oluştuğu ziyarette Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Afyon Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu’ya Körfez’i temsil eden kiraz plaketini takdim etti. Ayrıca Sandıklı Kent Konseyi’ne de boyama kitapları ve kırtasiye
malzemeleri ve pişmaniye hediye edildi. Heyet daha sonra Sandıklı’da tura çıktı, ilçeyi daha yakından tanıma fırsatı yakaladı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817