banner2779
banner2752
banner2750

 Yarımca'da Altın Lokumla kız isteme


Körfez İlçenin tanınmış ailelerinden olan Özdil ailesinin biricik kızları Duygu ile Hepgüler Ailesinin yakışıklı ogulları Harun, ömür boyu mutlu bir beraberlik için evet dediler. Mimar Sinan Mahallesindeki kız evinde gerçekleşen törenin söz yüzüklerini Körfez İlçenin sevilen simalarından olan Hacıosman Mahallesi Muhtarı Perihan Tuç ile Eşi Tuncay Tuç taktı. 

Neşe içinde yapılan törenin süprizi ise Damadın Asker arkadaşı Selim Akkent'den geldi. Afyon'dan törene misafir olarak katılan Selim Akkent,  Damat ve Geline Altın Lokum ikram ederek süpriz yaptı. Nişan sonunda görüşlerini aldığımız Selim Akkent şunları söyledi. 

Öncelikle kız istemelerde artık bir değişiklik olması gerektiğini düşündüğümüz için, Altın Lokum getirmeye karar verdik. Hep çikolata götürülürdü. Ama kız istemeye giderken bir bayana sunulabilecek en güzel hediye, altın değerinde bir lokumdur diye düşündük. Buradan hareketle yola çıktık. Altın lokumun yapım süreci biraz meşakkatli. Çünkü öncelikle lokumun yapımı ve dinlendirilmesi bir gün sürüyor. Bir gün boyunca da üzerine işlemeler sürüyor. Özellikle metalinden arındırılmış, insan sağlığına dokunmayan, Sağlık bakanlığından onaylı, mineral altın kullanıyor.  Altının gramajıyla aynı. Ancak yenilebilir altınla yapılıyor. Bizde bu mutlu günümüzde kardeşim Harun'a böyle bir süpriz yapmak istedik. dedi


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751