YARIMCALI KADINLARDA GÖREV  DEVİR TESLİMİ

Derneği kadın kolları başkanlığını bir süredir yürüten Melike Şakar, yoğun işleri dolayısıyla bu görevi bırakmak durumunda kaldı. Yapılan değerlendirmelerin ardından Yarımcalılar Derneği’nin yeni kadın kolları başkanı Selma Ceyhan oldu. Melike Şakar, düzenlenen törenle görevi Ceyhan’a devretti.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Yarımcalılar Derneği’nin lokalinde gerçekleşen törende konuşan dernek başkanı Atakan Yavuz, “Kadın kolları başkanımız, değerli yol arkadaşımız Melike Şakar, işlerinin yoğunluğu sebebiyle görevini Selma Ceyhan’a devretmiştir. Bu zamana kadar yaptığı çalışmalardan dolayı Melike Şakar kardeşimize teşekkür ediyor, başkanlığı devralan Selma Ceyhan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817