Yarımcalılar Aşure Dağıttı

Derneğin Yarımca bölgesindeki lokalinde düzenlenen etkinliği ile vatandaşlara ve katılımcılara aşure dağıtımı yapıldı. Dernek başkanı Atakan Yavuz ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde düzenlenen aşure etkinliğine kent ve Körfez protokolü büyük ilgi gösterdi.

BÜYÜK İLGİ VARDI

Programa katılanlar arasında; İzmit Belediye Meclisi’nin AK Partili üyelerinden Şener İnce, Memleket Partisi İl Başkanı Murat Erinç, Kocaeli Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği Başkanı Tugay Polat ve eşi Gülşen Polat, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, gazeteci Vedat Tekin, gazetemiz imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar, Kocaeli Gözcü Gazetesi Sahibi Mehmet Özmen, Memleket Partisi Körfez İlçe Başkanı Şuayp Yağar, Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez ve çok sayıda davetli katıldı.

YAVUZ TEŞEKKÜR ETTİ

Buluşma sırasında programa katılan tüm konuklarına teşekkür eden Yarımcalılar Derneği Başkanı Atakan Yavuz, “Bizleri bu özel gecemizde yalnız bırakmadınız. Uzaktan yakından buraya gelerek mutluluğumuza ortak olan ve manevi yönü büyük olan bu gecede çalışmalarımıza destek sunan herkese teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

İNCE DUA YAPTIRDI

Yavuz’un ardından katılımcıları selamlayan İzmit Belediye Meclisi’nin AK Partili üyelerinden Şener İnce ise, aşurenin önemine değindi ve tüm kent halkının Muharrem ayını kutladı. İnce kısa konuşmasının sonunda ise gecenin en hayırla bitmesi için dua yaptırdı. Aşure etkinliği, samimi bir sohbet eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817