banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Atakan Yavuz: "İşe Alımlar Körfez İlçeden Olsun"

Yarımcalılar Dernegi olarak tabiata Ve doğaya saygılı atılacak her adımı Ve yapılacak her yatırımı destekliyoruz.Bir Zamanlar bağlık,bahçelik olan Ve kirazıyla meşhurlaşmış, Yarımcamız gelişmekte olan dünya düzenine cevap vermiş ve sahip olduğu coğrafik pozisyonu sebebiyle Liman kenti ve Sanayi şehri olmuştur.İlcemizde yapılmış yatırımlar bunun en büyük kanıtıdır.

Bu gelişmeler ile birlikte kentselleşme büyümüş,İstihdam oranı fazlasıyla artmıştır. Bu bilinç,gözlem ve anlayışla yapılmış Ve yapılacak yatırımların ilçemizde ve Yarımcamızda yaşayan,suyunu içen,ekmeğini yiyen,Hayatını idare ettirmeye çalışan farklı kültürlerden,yüzlerce iş bulamayan ( Liman kenti ve Sanayi Şehri olan Yarımcamızda bu ayıp hepimizin ) gençlerimizin öncelik sahibi olması gerektiği kanaatindeyiz.

Çevre ve civar il ve ilçelerden taşımacılık kültürüyle yaşadığımız şehire dışarıdan istihdam sağlanmasını uygun bulmuyoruz.Bu vesayet ve anlayış sisteminin kalkmasını Ve bu zihniyetin kaldırılmasını istiyoruz.

Bu konuda ilçemizin değerlerinden,Kanaat önderlerinden başlıca; Sayın Kaymakamımızdan,Sayın Belediye Başkanımızdan,Sayın Ticaret odası Başkanımızdan,Tüm siyasi parti Başkanları ve yöneticilerinden,ilçemizde bulunan sivil toplum kuruluşları,Dernek Başkanları ve yönetimlerinden ilçemizde yaşayan,gecesini gündüzüne katıp iş arayan gençlerimize Sanayi şehri ve Liman kenti olan şehrimizde istihdam sağlayıp iş sahibi olmalarını hususunda gerekli yaptırım Ve desteği vermelerini Saygılarımızla Arz ve Talep ediyoruz.

Yarımcalılar Dernegi Yönetim kurulu adına

Atakan Yavuz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826