banner2779
banner2752
banner2750

Yarımcalılar Derneği  Yeni  Döneme Hazır

Yapılan hazırlıkları uygulamaya dönüştürmek için Dernek Başkanı Atakan Yavuz,  Kadın Kolları Başkanı Melike Şakar, Gençlik Kolları Başkanı  Anıl Demir bir araya gelerek görüştüler.

Pandemi döneminde genellikle yardım konularında çalışmalar yapan dernek yönetimi, kısıtlamaların tamamen kalkması halinde çok daha etkili çalışmalarla sahada yer alacaklar.

Hazırlanan çalışma programına göre, gençlik kolları gençlere, kadın kolları bayanlara yönelik etkinlik çalışmaları yaparken, yönetimde tüm bu çalışmalarda yer alacak ve yine yardımlaşmaya, tanışma ve kaynaşmaya yönelik, sıkıntılı günleri bir nebze unutturacak etkinlikler yapacak.

Derneğin hedefinde 2021 yılında daha fazla sayıda insana ulaşmak, yeni üyeler kazanmak ve eğitimin başlamasıyla burslara yönelik çalışmalar yapmak  yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751