banner2752
banner2750
banner2776

Yarımcalılardan Görkemli Gece

Yarımcalılar Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Derneği yönetimi geçtiğimiz gün yine çok farklı ve özel bir çalışmaya daha imza attı. Özellikle dernek başkanlığına Atakan Yavuz’un gelmesinin ardından büyük bir hareketlilik içine giren ve tam anlamı ile temsil görevini yerine getirmeye başlayan Yarımcalılar Derneği’nde yönetim tarafından düzenlenen yemekli gece büyük ilgi gördü.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Yarımca Kültür Merkezi’nde düzenlenen görkemli geceye ilçe siyasetinin yanı sıra Ankara’dan da önemli isimler katıldı. Dernek başkanı Atakan Yavuz ve yönetiminin ev sahipliğindeki programa katılanlar arasında İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve yönetimi, Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez, ilçenin tanınmış simalarından Tayfun Balıkçı ile çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN YAVUZ SELAMLADI

Konuklara ikramların da yapıldığı buluşmada konuşan Yarımcalılar Derneği Başkanı Atakan Yavuz, dernek olarak bir araya geldiklerini ve bu tür etkinliklerinin devam edeceğini belirterek, “Yarımcalılar her ortamda ve şartta, bir ve beraber olacağız” dedi. Daha sonra ise İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ile Büyükşehir Belediyesi Koondinatörü Hasan Ayaz yaptıkları konuşmalarında katılımcıları selamladılar.

PLAKET VERDİLER

Gecede Körfez Belediye Başkanı Şener SÖĞÜT, Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin KOYUN, Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat DOĞUSEL  ve Tarih Profesörü Vahdettin ENGİN'e katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Körfez belediye Başkanı Şener SÖĞÜT'ün umrede olması nedeniyle plaketi eşi Hatice Hanıma takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaan 1 yıl önce

BAŞKANIM ATAKAN YAVUZ VE YÖNETIM KURULU ÜYELERINE KADIN KOLLARI VE GENÇLİK KOLLARINA GECE IÇIN EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEĶKÜRLER.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680