Yasak Parklanmalar İçin Bilgilendirme Yapıldı

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gerek otopark sorununu en aza indirmek gerekse trafik sorununu çözmek amacıyla çalışmalara devam ediyor. Bağdat ve Turan Güneş Caddeleri’ndeki trafik yükünü hafifletmek amacıyla cadde üzerinde çift yönlü olarak park yasağı getirildi. Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri de Bağdat ve Turan Güneş Caddesi’nde bulunan esnafı tek tek ziyaret ederek, araçlarını cadde üzerine değil de Kadıköy katlı otoparka çekmeleri konusunda bilgilendirdi. İzmit Kadıköy Mahallesi’nde inşaa edilen 805 araç kapasiteli katlı otopark, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karar ile ücretsiz hizmet veriyor.

TRAFİĞİ RAHATLATMAK İÇİN

Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karar gereğince Turan Güneş ve Bağdat Caddeleri’ndeki yasal olmayan parklanmalar için önlem alınıyor. Büyükşehir Trafik Zabıta ekipleri cadde üzerine park yapan araçları uyararak gerkli işlemleri yapıyor. Bölgedeki esnaf ise zabıta ekipleri tarafından bilgilendirilerek, parklanmanın yol kenarlarına değil de katlı otoparka yapılması uyarısı yapılıyor. Belirtilen caddelerdeki trafik yükünü azaltmak ve yasal olmayan parklanmaların önüne geçmek amacıyla İzmit Kadıköy Mahallesinde bulunan katlı otopark, vatandaşlara 7 gün 24 saat ücretsiz hizmet veriyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817