'' YAŞAMAK GÜZELMİŞ ''

Oktay Candak, engelli raporlu olduğunu ve tüm çabalarına rağmen emeklilik işlemleri gerçekleşmeyince bunalıma girdiğini ifade ederek, ‘’Bunalım geçirdiğim dönemde böyle bir karar almıştım. Daha sonra bana polis de, resmi makamlarda yardımcı oldu ve en sonunda da beklediğim emeklilik yazım geldi. Şimdi hayata daha sıcak bakıyorum. Eşimin ve çocuğumun yüzüne bakabilecek ve kimseye el açmayacağım. Maaşım da bağlandıktan sonra sorunlarım büyük ölçüde çözülecek’’ dedi.

Yaşamanın güzel olduğunu söyleyen Oktay Candak, geçen hafta Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Orkide Sokak’ta ki, Yeşil Cami Minaresine çıkacağını söylemiş, polis ve sağlık ekipleri tarafından engellenmişti. Olayı duyan annesi de polisin yanında oğlunu azarlamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817