banner2779
banner2752
banner2750

YAŞAR SÖNMEZ: “KARTEPE’DE SEÇİM BİZİM”
Saat 17.30’da Kartepe ilçe başkanı avukat Başar Değer’e başvuru dosyasını verecek olan Sönmez’in başvurusu sırasında büyük destek görmesi, başta geçmişte görev yaptığı arkadaşları olmak üzere partililerin kendisini yalnız bırakmayacağı söyleniyor.
2009 seçimlerini az bir oyla seçimleri kaybeden Yaşar Sönmez’in geçen seçimlerin revanşı için uzun zamandır hazırlandığı, belde ve köyleri mekan tuttuğu biliniyor. Kartepe’nin her tarafını dolaşan ve her yerde iddialı açıklamalar yapan Sönmez, seçimleri kazanacağına inanıyoruz.

SÖNMEZ: "SEÇİMİ KAZANACAĞIZ"
Asıl mesleği metalurji mühendisi olan ve ticaretle uğraşan Sönmez, tüm beldeleri iyi tanıdığını, bölge halkının da kendisini iyi tanıdığını, seçim çalışmalarına yeni başlamadığını ve 4 yıldır bu seçimlere hazırlandığını ifade eden Sönmez, “Kartepe’nin yeni bir atılıma ve değişime ihtiyacı var. Geçmişte hazırladığımız büyük projelerimizi gerçekleştirme fırsatı olmadı. Şimdi tam zamanıdır. Vatandaşlarımızın bu kez bize hizmet fırsatı vereceğine inanıyorum. Çalışmalarımız, izlenimlerimiz ve eldeki veriler bunu gösteriyor. Seçimi kazanacağız. Adayımız kim olursa olsun tüm aday adayları ile elele vereceğiz.”dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751