YAŞAR SÖNMEZ, MEKKE'DE HAKKA YÜRÜDÜ

Körfez ilçede ikamet eden ve Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez’in babası olan Yaşar Sönmez, hac farizasını yerine getirmek üzere Suudi Arabistan’a gitti. Eşi Emine Sönmez ile birlikte kutsal topraklarda bulunan Sönmez, bugün Peygamberimize Nur Dağına tırmanmak istedi.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Ancak hem hacda yer almanın heyecanı ve mutluluğu ve Nur Dağı’nı çıkış sırasında yaşadığı sevincin etkisiyle 63 yaşındaki Yaşar Sönmez, fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği öne sürülen Sönmez, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama döndürülemedi ve hayatını kaybetti. Sönmez için kutsal topraklarda cenaze merasimi düzenlendi.

MEKKE’DE DEFNEDİLDİ

Hac farizasını yerine getirdikten sonra Mekke’de vefat eden Yaşar Sönmez, dün ikindi namazında Kâbe’de kılınan namazın ardından Mekke Şerâye Mezarlığı’na defnedildi. Yaşar Sönmez için bugün akşam namazına müteakip Yeniyalı’da bulunan Kocaeli Taşköprülüler Derneği’nde Kur’an-ı Kerim tilaveti okunacak.

TAZİYELER DERNEKDE VE EVİNDE ALINACAK

Ayrıca bayanlar için merhumun İlimtepe’deki 1. Etapta bulunan hanesinde okuma yapılacak. Cenaze namazı yarın öğle namazına müteakip İlimtepe Camii ve Yeniyalı Merkez Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılınacak. Ayrıca cenaze namazının ardından 3 gün süreyle Kocaeli Taşköprülüler Derneği ve İlimtepe 1. Etapta bulunan merhumun hanesinde taziyelerin kabul edileceği bildirildi.

61Erdal Oruç, Tarık Gürgen ve 59 diğer kişi

38 Yorum

Beğen

Yorum Yap

Paylaş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817