Yaşar Sönmez'den İlk Açıklama:
Kartepe’de aday adaylarının birbirlerini kötülemeden, incitmeden ve üzmeden ağabey kardeş temelinde bir yarış yürüttüklerini söyleyen Sönmez, aynı şekilde seçim çalışmalarını sürdüreceklerini, aday adayı arkadaşlarının kendisine yol göstereceğini söyledi.

GİTMEDİĞİMİZ YER, EV VE İNSAN KALMAYACAK
Sönmez, “Bu bir yarıştı. Hangi arkadaşımız çıksaydı, kesinlikle üzülmezdim. Çünkü, hepimizin birbirimize sözü vardı. Aday ben yada diğer arkadaşlarım, fark etmiyor. Hepsi benim için, Kartepe için çok değerli. Onlardan asla vazgeçmem. Onlarda benden. Şimdi, ilçe örgütümüzün ve bu arkadaşlarımın öncülüğünde ve yol göstericiliğinde seçimlere asılacağız. Zaten yılardır halkın içindeyiz ve çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şimdi, hep birlikte programlı bir şekilde tempomuzu artıracağız. Kartepe halkına projelerimizi, yapacaklarımızı ve tabi yapılamayanları anlatacağız. Gitmediğimiz bir bölge, ev yada insan kalmayacak” diye konuştu.

GENEL MERKEZ İL VE İLÇE BAŞKANINA TEŞEKKÜR
Demokrasi yarışını gerçekleştirdikleri için genel başkan ve genel Merkez yöneticilerine, il ve ilçe başkanına teşekkür eden Sönmez, “bu demokrasi şöleninin sahibi üyelerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Oy veren yada vermeyen diye bir tartışma bitmiştir ve olmayacak. Şimdi tüm üyelerimizle yola çıkacağız. 30 mart’ta ipi gögüsleyeceğiz. Kartepe halkını özlediği yönetime kavuşturacağız” dedi.


Kartepe CHP adayı Yaşar Sönmez, aday adaylarına sonuna kadar güvendiğini söyledi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817