Yaşar Yıldız’a geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor

Gölcük’ün sevilen ve renkli siması ve Gölcük AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız ile Düzağaç mahallesi kadın kolları başkanı Nuran Yıldız'ın babaları Yaşar Yıldız geçtiğimiz günlerde göz ameliyatı oldu.Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Yıldız yapılan başarılı ameliyatla sağlığına kavuşmuş oldu.

Ameliyat sonrası evinde istirahat eden Yaşar Yıldız’a geçmiş olsun ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel,AK Parti Gölcük İlçe yöneticisi Temel Erten,İl Genel Meclis Üyesi Hasan İstif,Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Olgun, Yaşar Yıldızı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundular.

Yaşar Yıldız yapılan ziyaretten dolayı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve heyete teşekkür etti.Yıldız misafirlerine kete,tatlı ve çay ikramında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817