banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Yaşasın Cumhuriyet

Hizmet Alanını Genişletti

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün özel önem verdiği Engelsiz Yaşama Destek Merkezi yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiriyor. Derince Belediyesi bünyesinde ilçede yaşayan özel gereksinimli bireylere hizmet veren Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde 2021-2022 Eğitim-Öğretim dönemi başladı. EYDEM daha önceki yıllarda verdiği hobi kursları olan el sanatları ve halk oyunlarının yanı sıra bu sene drama, okuma-yazma ve yetişkin resim kursu ile hizmet alanını genişletti.

29 Ekim’de Muhteşem Gösteri

İki atölyesinde pandemi tedbirlerine özen göstererek 50 öğrenci ile kurslara başlayan Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde özel öğrenciler kendileri için düzenlenen kurslara katılarak, sosyal becerilerini geliştirme imkanı buluyor. Çeşitli etkinliklerin gerçekleştiği EYDEM’de bu kez 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çok anlamlı bir program düzenlendi. Halk Oyunları Eğitmeni Ayşe Mutlu yönetiminde muhteşem bir gösteriye imza atan el sanatları öğrencilerinin özellikle işaret dili ile İstiklal Marşı’nı okudukları bölüm büyük beğeni topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826