YASEMİN İLE MEHMET EVLENDİ
 Körfez İlçesinde ikamet eden Yasemin Kaya ile Mehmet Şentürk ömür boyu birliktelik için “Evet” dediler. Yasemin ve Mehmet’in nikahlarını kıyan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

 Emin- Yadigar Şentürk çiftinin oğulları Mehmet ile Tacettin-Ayşe Kaya çiftinin kızları Yasemin yapılan düğün töreni ile hayatını birleştirdi. Mavi Nokta düğün salonunda gerçekleşen düğün törenine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ailelerinin akraba ve yakın dostları, gelin ve damadın arkadaşları katılarak genç çifti mutluluklarına ortak oldular. Genç çiftin nikahlarını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran kıyarken, nikah şahitliklerini de Karagöllü Köyü Muhtarı Nevzat Şentürk ve Fevzi Çelik üstlendi. Nikâhlarını kıydığı genç çifte ömür boyu huzur içinde, mutlu bir şekilde evliliklerini devam ettirmeleri temennisinde bulunan başkan Baran evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim etti. Tebrik ve takı yağmuruna tutulan Mehmet-Yasemin Şentürk çifti mutluluklarını sevenleriyle paylaştılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817