Yasin Saadet evlendi
 Karabalık cemiyetlerde

 

Hafta sonu Kartepe İlçesi’nde dünya evine giren gençlerin mutluluğuna ortak olan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, katıldığı cemiyetlerde yeni evlilere iki cihanda saadet diledi aileleri tebrik edip çiçeği burnunda çiftlere takılarını taktı.

 

Acısu’da kına

Kartepe Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden Sevim Kenan Işık çiftinin zarif kızları Filiz hayatını Ankaralı Hasibe Ekrem Gemalmazoğlu çiftinin yakışıklı çocukları Zafer ile birleştirdi. Kına gecesini Acısu Kültür Merkezi’nde yapan ailelerin mutluluğuna Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da ortak oldu.

 

Bol şahitli nikah

İlimizin tanınmış ailelerinin nikahında Ak Parti milletvekilleri, il başkanı ve belediye başkanları şahitlik yaptı. Gül Hüseyin Bayraktar çiftinin zarif kızları Gamze ile Beyhan Yaşar Gümüş çiftinin yakışıklı evlatları Bahadır’ın nikahı Lastik İş Sendikası Sosyal Tesisleri’nde kıyıldı. Nikah şahitliği yapan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, nikah akdi ardından genç çifti tebrik edip mutluluklar diledi.

 

Çetin Ailesini tebrik etti

Kartepe Çiftlik Mahallesi sakinlerinden Yüksel İmran Çetin çiftinin yakışıklı çocukları Volkan, hayatını Figen Kasım Yılmaz çiftinin zarif kızları İrem ile birleştirdi. Yıldız Düğün Salonu’ndaki düğün cemiyetine katılan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, gençlere mutluluk dilerken aileleri de tebrik etti.

 

Kuruçeşme’den kız aldı

Kartepe İstasyon Mahallesi sakinlerinden Durdu Mehmet Şafak çiftinin yakışıklı çocukları Ayhan, İzmit Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi’nden Emine İbrahim Arslan çiftinin zarif kızları Esra ile evlendi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki düğün cemiyetine katılan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, gençlere iki cihanda saadet dileklerinde bulundu.

 

Haydar evlendi

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın da akrabası olan Yıldız Entegre Fabrikası’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Haydar Karabalık, Derbentli Özdemir Ailesi’nin zarif kızları Selda ile hayatını birleştirdi. Naime Osman Karabalık çifti ile merhum Melek Orhan Özdemir çiftinin dost ve akrabaları Serenderpark’taki düğünde konukları ile yakından ilgilendiler. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve eşi Nurten Karabalık da aileleri tebrik edip gençlere bir ömür mutluluk dilediler.

 

Rahmiye’de düğün

Kartepe Rahmiye’den Havva Bayram Baştürk çiftinin yakışıklı evlatları Fedai Baştürk, Arslanbey’den Gülay Osman Poyrazoğlu çiftinin zarif kızları Halime ile evlendi. Rahmiye’de açık alanda düzenlenen cemiyete katılan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da gençleri tebrik edip takısını taktı.

 

Yasin Saadet evlendi

Kartepeli genç Yasin Güneş hayatını Saadet Ozan ile birleştirdi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki nikah adından düzenlenen cemiyete her iki ailenin dost ve akrabaları da katıldı. Gençleri bu mutlu günlerinde Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da yalnız bırakmadı. Gençlere takısını takıp iki cihanda saadet diledi.

 

Gelin Karadeniz Ereğli’den

Kartepe Çepni Mahallesi sakinlerinden Osman Ayşe Türker çiftinin yakışıklı çocukları Kasım Turgay hayatını Karadeniz Ereğli’den Ahmet Pakize Tümen çiftinin zarif kızları Gülhan ile birleştirdi. Suadiye Kültür Merkezi’nde düğüne katılan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, gençleri tebrik edip takısını taktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817