banner2779
banner2752
banner2750

YASİN SÖNMEZ 3.KEZ BAŞKAN
 Kocaeli Taşköprülüler Derneği olağan Genel Kurulu kalabalık katılımla gerçekleşti. Yapına kongrede, 2 dönemdir Dernek Başkanı olan Yasin Sönmez, 3. Kez oy birliği ile seçildi.

Kocaeli Taşköprülüler Derneği’nin Yeni Yalı Mahallesi’ndeki binasında yapılan kongreye, derneğin yönetimi, üyeler, kadın ve gençlik kolları yönetimleri katıldılar. Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra söz alan Yasin sönmez, derneğin faaliyetleri ve hedefleri hakkında açıklama yaptı. Sönmez konuşmasında, ‘’Daha iyi çalışmalar ve başarı için dernek üyelerinin de daha aktif olmasını ve destek vermesini bekliyoruz. Taşköprümüzün kulübü olan Taşköprü Birlikspor bu sezon 1. Küme’de mücadele edecek. 11 y6aşından 18 yaşına kadar tüm gençlerimizi kulübümüzün alt yapısına bekliyoruz. 2012 yılında kurulan derneğimizin çok güzel hizmetleri oldu. Düzenlenen iftar, aşure, turnuvalar, burs, muhtaç ailelere yardım, kültür gezileri, köy okul ve camilerine yardımlar, kan bankası kurulması ve benzeri çalışmaları kamuoyundan da takip ettiniz. Teşkilatlanma ve etkin çalışmalarımız devam ediyor’’ dedi. Kongrede, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları da faaliyetlerini anlattılar.

Faaliyet raporu oylanmasından sonra Yasin Sönmez başkanlığındaki yeni liste oylandı ve oy birliği ile seçildi. Yapılan oylama ile Yasin Sönmez 3. Dönem için seçilmiş ve görev almış oldu. Kongrenin finalinde katılan üye ve konuklara mancarlı pide ikramı yapıldı.

Oy birliği ile seçilen listede şu isimler yer aldı: Yönetim Kururlu: Yasin Sönmez, Feyzi Ergün, Muhammed Yasin Kabadayıoğlu, Cemil Efe, Eray Selim Şener, Fahri Güler, Kadir Sarı, Ersoy Sarıbaş, İsmail Gür, ALİ Kemal Şirin, Yenal Aldırmaz, İbrahim Işık, Mete Kayar.

Denetleme Kurulu: İbrahim Yanar, Sefa Bağım, Seyfi Aydıner.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751