banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

YAŞLILAR HAFTASI MÜNASEBETİYLE

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık çeşitli rahatsızlıklar sonrası evlerinde istirahat eden yaşlı ve hastaları ziyaret ederek moral vermeye devam ediyor. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Başkan Şükrü Karabalık, “Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü vazifesi gören en değerli varlıklarımızdır” diyerek, tüm yaşlılara uzun ömürler diledi.

 

Yoğun çalışma temposunda vatandaşların yanında olmaya özen gösteren Belediye Başkanı Şükrü Karabalık yaşlı ve hasta ziyaretleri ile gönül almaya devam ediyor. Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı üyeleri ile birlikte yaşlı ve hasta ziyaretinde bulunan Başkan Karabalık ilk ziyaretini Dumlupınar Mahallesi’nde ayağından geçirdiği operasyon sonrası evinde dinlenen 82 yaşındaki Ali Tellioğlu’na gerçekleştirdi. Moralini yüksek tutan Tellioğlu’na geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Şükrü Karabalık, daha sonra İstasyon Mahallesi’nde Murat Kaplan ve Fatih Mahallesi’nde de Galip Güneş’i evinde ziyaret etti.

 

Yaşlı ve hastalara hatır sorup ihtiyaçları hakkında bilgi sahibi olan Başkan Şükrü Karabalık, “Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin” dedi. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle de yaşlıların gününü kutlayan Başkan Şükrü Karabalık, “Türk toplumunun geçmişten günümüze taşıdığı en önemli özelliklerinden biri de yaşlılarına karşı gösterdiği sevgi ve saygıdır. Yaşlılarımız, geçmişimizi geleceğe taşıyan, yarınlarımızı kuran, millet olma bilincinin tarih sayfalarını dolduran çınarlarımız olarak, kültür ve medeniyetimizin en değerli baş tacıdır” dedi.

 

Genç olan herkese Allah ömür verdiği takdirde yıllar sonra yaşlı olacağını hatırlatan Başkan Şükrü Karabalık, “ Yaşlılarımıza göstereceğimiz sevgi ve saygı, yaşama güvenle bakmamızı sağlayacak ve gelecek kaygılarımızı azaltacaktır. Unutmamalıyız ki bir gün bizler de onların yerini alacağız. Yaşlılarımızı yalnızca özel günlerde değil her zaman onları hatırlayarak yalnız olmadıklarını hissettirmeliyiz. Biz yaşlı ve hasta ziyaretleriyle bunu yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826