YATIRIM VE ATILIMA 2016 YILIYLA DEVAM EDİLECEK
 Hereke Bölgesinde Hummalı Çalışmalar Gerçekleştirildi

Körfez Belediyesi, 30 Mart'ın ardından kent genelinde başlattığı milyonlarca liralık yatırımlarla Türkiye'ye örnek olmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bir süre önce yapımına başlanılan Hereke Bölgesinde Mehmet Birol Caddesi ve Ali Bey Caddesinde sıcak asfalt çalışmaları tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Körfez’in Yolları Kaliteli Ve Konforlu

Köylerde dahil olmak üzere 36 mahallede gerçekleştirdiği kilometrelerce asfalt çalışması ile yol hizmetlerinde büyük aşama kaydeden Körfez Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için başlattığı asfalt atağına her geçen gün yenilerini ekliyor. Yol çalışmaları kapsamında birçok mahallede şantiye kuran Körfez Belediyesi, özellikle köylerde gerçekleştirdiği asfalt çalışması ile ulaşım ihtiyacı konusunda büyük aşama kaydetti.

Yoğun Tempoyla Çalışılıyor

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yukarı Hereke, Aşağı Hereke Mahallesi, Kışladüzü Mahallesi, Kuzey Mahallesinde yapılan fizibilite ve incelemelerin ardından bazı toprak yollar asfaltlanarak bölge ve mahalle halkının hizmetine sunuldu. Ekipler, mahallelerde ikinci kat asfalt atımına başlandığı, iklim şartları elverdiği sürece Körfez’de 2016 yılında da asfaltlama çalışmalarına devam edileceğini belirttiler.

2015 Yılı Yatırım Ve Atılım Yılı Oldu

2015 yılı içerisinde 55 bin ton asfaltı Körfez’in yollarına ve sokaklarına seren Belediye Başkanı İsmail Baran, 2016 yılı içerisinde de aynı şekilde rekor düzeyde asfalt serimi planladıklarını ifade etti. Başkan Baran yeni yollar açarak kale gibi duvar örmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi. Başkan Baran, “Körfez’in her noktasına hizmet veriyoruz. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Halkımızın dertleriyle dertleniyor, sevinçleriyle seviniyoruz. Bizim tek derdimiz var hizmet etmek” ifadelerini kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817