YATIRIMLARIN MERKEZİNDE '' İNSAN  '' VAR


Esnafın, girişimcinin ve vatandaşların her durumda yanında olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ilk olarak Çoban Çeyiz işletmesinin sahibi Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ile esnaflara yönelik yapılan çalışmalar üzerine istişarelerde bulundu.      
VATANDAŞLA İÇ İÇE, KALİTELİ HİZMET
Göreve geldiği günden bu yana halkın içinde olan ve insan odaklı yönetim anlayışına önem veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bu anlayışla faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Başkan İsmail Baran, daha kaliteli hizmet sağlayabilmek, halkla iç içe olup vatandaşların talep ve önerilerini de ilk ağızdan dinleyebilmek adına esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor
. Bu bağlamda Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ağadere Caddesi esnafını ziyaret ederek, bol kazançlar diledi. 


KÖRFEZLİLERLE SOHBET ETTİ
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, esnaf ziyaretlerini tamamladıktan sonra, alışveriş yapan, yolda yürüyen vatandaşlarla da uzun uzun sohbet etti. Yerel yönetimlerin temelinde belediye ve vatandaş arasındaki mesafeyi olabildiğince kısaltmak olduğunu ifade eden Başkan İsmail Baran, merkezinde insan bulunan projeleri hayata geçirip, talep, istek ve görüşler noktasında mesai harcadıklarını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817