YAVRU KARGA OPERASYONU

Alınan bilgi ve iddialara göre, Körfez Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde, bir yavru karganın ayağından iple bağlı olarak tutulduğunu gören vatandaşlar durumu zabıtaya bildirdiler.

Bunun üzerine adrese giden zabıta görevlileri, yavru karganın bir vatandaş tarafından bahçede bulunduğunu ve ayağından bağlı olarak boş dükkanda tutulduğunu gördüler. Kargayı kedilerin elinden kurtardığını ve burada yiyecek vererek tuttuğunu söyleyen vatandaşa, kuşun doğal ortamına salınması gerektiği ve ağaçlarda toplanan kargaların da bunu beklediği anlatıldı.

Zabıta görevlileri bağlı olan karga yavrusunu alarak önce veterinere götürdüler, daha sonra da uçana kadar korunup, ardından da doğal ortama salınacağını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817