Yavuz: “Biz Büyük Bir Aileyiz”

Körfez Yarımcalılar Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel bayramlaşma merasimi geniş katılımla gerçekleşti. Dernek başkanı Atakan Yavuz’un ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma törenine dernek yönetimi ve üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli, sivil toplum kuruluşunun yöneticileri ile siyasi partilerin temsilcisi katıldı.

SİYASİLER DE KATILDI

Yarımcalılar Derneği’nin Kurban Bayramı dolayısıyla tertiplenen bayramlaşma programında ayrıca Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez ve kurulu üyeleri ile Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ile İYİ Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Zübeyde Çalık da hazır bulundu

“BİRLİKTELİĞİMİZİ İSPAT ETTİK”

Buluşma sırasında konuşan Yarımcalılar Derneği Başkanı Atakan Yavuz, “Hemşehrilerimizle bir arada olmak çok güzel. Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Bizler hep birlikte çok büyük bir aileyiz. Bunu bu bayramda da ispat edercesine bir araya geldiğiniz için teşekkür ederim” açıklamasında konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817