banner2779
banner2752
banner2750

Yavuz Çifti Bu Kez Körfez’deydi

“Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Ramazan ayı boyunca her günü bir ilçede geçiren Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile eşi Selda Yavuz, önceki günü Körfez’de geçirdi. Diğer ilçelerde olduğu gibi Körfez’deki ziyaretlerine de şehit ailelerine konuk olarak başlayan Yavuz çifti, Körfezli şehitler Yakup Tetik ve Mehmet Atak’ın ailelerine konuk oldu.

GAZİLER UNUTULMADI

Şehit aileleri ile sohbet eden Vali Yavuz, “Sizler bizim için çok değerlisiniz. Her zaman yanınızdayız” dedi. Daha sonra Körfez Güney Mahallesi’nde ikamet eden gaziler; Enver Örgüz, Salih Ateş ve Özcan Yıldız’ı ziyaret eden Yavuz çiftinin sonraki durağı ihtiyaç sahibi aileler oldu. Ayrıca yetim, yaşlı, engelli ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 18 aile de evlerinde ziyaret edildi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayanların sorunlarını dinledi.

ÇOCUKLAR SEVİNDİRİLDİ

Körfez gezisi sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Vali Yavuz ve eşi, karşılaştıkları çocukların da hediyelerle yüzünü güldürdü. Körfez ilçede 23 aileye yapılan ziyaretlerle “Gönülden gönüle” projesi kapsamında kent genelinde şimdiye kadar Yavuz çiftinin 717 aileye konuk oldukları ve sorunlarını öğrendikleri öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751