Yavuz Ercan MHP Gebze Belediye adayı
 Meclis üyesi 12 Eylül 1980 İhtilali sonrası kurulan MÇP (Milliyetçi Çalışma Partisi)’nin Gebze Kurucularından ve MÇP’nin ilk yönetim kurulu üyesi  Gazeteci Yavuz Ercan MHP’den Gebze Belediye meclis üyesi olmak için başvuru yapıyor.

Uzun yıllardır Gebze’de bulunan ve gazetecilik yapan Yavuz Ercan konu ile ilgili olarak “Mesleğimizin gereği olarak Gebze’nin sorunlarını birinci elden biliyoruz,Arkadaşlarımızın ve çevremizin talebi doğrultusunda Gebze’nin sorunlarının çözümüne yardımcı olmak ve çok yakından tanıdığım İbrahim Türkmen ile siyaset yapmak adına meclis üyeliğine başvuru yapacağım” diye konuştu.

YAVUZ ERCAN KİMDİR.?

1962 Kars-Selim doğumlu olan Yavuz Ercan Kayseri Ticaret Lisesi mezunu, 1985 yılından itibaren Gebze’de ikamet eden Ercan Kocaeli Öncü-Dokuz Haber ve Yeni Gebze isimli haber sitelerini bünyesinde barındıran ÖNCÜ Basın Yayın Şirketinin yönetim kurulu üyesi.

1989 yılında da MÇP Gebze Belediye meclis üyesi adayı olan Yavuz Ercan evli ve 2 çocuk babası.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817