banner2752
banner2750
banner2776

YAVUZ: "KOCAELİ’DE GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ BAŞARILI BİR PERFORMANS ORTAYA KOYUYOR"

Polisevinde düzenlenen törene; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile terfi eden emniyet mensupları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nun açılış konuşması ile devam etti.

Emniyet mensuplarının büyük bir fedakarlıkla mesleğini icra ettiğini vurgulayarak sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz yaptığı konuşmalarında; “Mazisi şanla şerefle dolu, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, bunu yaparken canından, ailesinden, çocuğundan vaz geçen, herkesin sığındığı, güvendiği fedakârlık mesleği bir teşkilatın mensupları olarak sizleri takdir ediyor ve başarılarınızla her daim gurur duyuyoruz. Aziz Milletimizde size layık olduğunuz değeri veriyor ve sizlere sonsuz bir güven duyuyor. 

Bu Coğrafyada Güçlü Olmak, Birlik Beraberliğimizi Muhafaza Etmek, Herkesi Kucaklamak Bizim Görevimizdir

Hepimizin hedefi Hakk’ın gönlünde yer almak, rızasına mazhar olmak, şanlı milletimize ve devletimize layık olmaktır. Bu açıdan başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere siz değerli teşkilat mensuplarını gönülden tebrik ediyor, kutluyorum. Hepinizin bildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti Devleti uzun zamandan beri iç ve dış tehditlerle mücadele ediyor. Bu coğrafyada huzur içinde yaşamanın bir bedeli var. Bu bedel ağır bir bedel. O açıdan bu coğrafyada güçlü olmak, birlik beraberliğimizi muhafaza etmek, toplumun her kesimi ile yakın ilgi alaka kurmak ve herkesi kucaklamak bizim görevimizdir. Tarih boyunca Türk devletleri hep dıştan değil içten yıkılmıştır. Hainler tükenmez ama yiğitler her zaman bu hainlerin hakkından gelmeyi bilmiştir. Terör örgütleri ile mücadelede ve sınırlarımızın ötesinde yapmış olduğumuz harekatlarda Güvenlik Güçlerimizin kahramanlıkları dillere destandır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Huzur İçerisinde Yaşıyorsa Bunda Emniyet Teşkilatımızın Payı Çok Büyüktür.

Şehadete gül bahçesine girer gibi koşan ve öldüğünde aslında ölü olmadığını bilen, Allah’ın katında rızıklandığını idrak ederek neden ben şehit olamadım sorusunu kendisine soran bir teşkilatın mensubu, bir milletin evladı olmak herkese nasip olmuyor. Ecdadımız, bütün İslam ve Türk büyükleri şehit olmayı özleyerek, dua ederek onu hep çağırmıştır. Yaklaşık 10 yıl Doğu ve Güneydoğu’da görev yapmış, en son Hendek-Çukur olaylarında görev yapmış birisi olarak sizlere çok güvendik ve güvenimizi asla boşa çıkarmadınız. Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti huzur içerisinde yaşıyorsa bunda sizlerin payı çok büyüktür. O yüzden sizlere minnet ve şükran duygularımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Bu başarı hepimizin gururunu okşuyor, hepimizi onurlandırıyor. Kocaeli’de emniyet teşkilatı son derece başarılı bir performans ortaya koyuyor. Uyumun, birlikte çalışmanın, koordinasyonun her zaman olumlu neticeler verdiğini hepimiz biliyoruz. Bu şehirde çok ciddi bir uyum ve işbirliği var. Kurumlar arasında son derece iyi diyaloglar ve iyi iletişimler var. Bu aslında başarıyı da beraberinde getiren önemli bir unsur. Terfi eden kardeşlerimize, arkadaşlarımıza yeni rütbelerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Görev yeri değişikliği olan tüm kardeşlerimize yeni görev yerlerinde üstün ve başarılı görevler temenni ediyorum. Allah utandırmasın. Bu şerefli üniformayı hiçbir zaman incitmesin, kirletmesin.” diyen Vali Yavuz, konuşmalarının ardından çeşitli rütbelerden 46 emniyet mensubuna yeni rütbeleri takdim edildi.

Terfi eden emniyet mensupları ile bir süre sohbet ederek kutlayan Vali Seddar Yavuz, onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Yüksek Değerlendirme Kurulu Kararları gereği 3. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesinden 2. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine 7 ve Merkez Değerlendirme Kurulu Kararları gereği 4. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesinden 3. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine 1, Emniyet Amiri rütbesinden 4. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine 1, Başkomiser rütbesinden Emniyet Amiri rütbesine 1, Komiser rütbesinden Başkomiser rütbesine 1, Komiser Yardımcısı rütbesinden Komiser rütbesine 35 olmak üzere toplam 46 emniyet personeline rütbeleri Vali Seddar Yavuz, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından törenle takdim edildi.

http://www.kocaeli.gov.tr/kocaelide-guvenlik-guclerimiz-basarili-bir-performans-ortaya-koyuyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680