Yavuz Seçkin Körfezlilerle Buluşuyor
 Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Dolu dolu bir etkinlik takvimiyle Körfezlileri kültür sanatla buluşturmaya devam eden Körfez Belediyesi, ünlü komedyen Yavuz Seçkin’i Körfez halkıyla buluşturacak.

Taklit ve komedi yeteneğiyle milyonların sevgilisi haline gelen komedyen Yavuz Seçkin 13 Şubat Cuma günü saat 19.00’da Körfezlilerle buluşacak. Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezinde hayranlarıyla bir araya gelecek olan Yavuz Seçkin Körfezlilere özel sahne performansını sergileyecek.

Dolu Dolu Etkinlikler

Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Körfezlileri her ay çeşitli programlarla buluşturan Körfez Belediyesi, Körfezlileri ünlü isimlerle buluşturmaya devam edecek. Etkinlikler kapsamında Asil Sultan Abdülhamit Han konulu tiyatro gösterisi ise 27 Şubat 2015 Saat: 19.00’da Tütünçiftlik Kültür Merkezinde Körfezliler için sahne alacak.

Körfezliler Kültür ve Sanatta Buluşuyor

Belediyelerin en önemli görevlerinden biri de, geleneğin taşıdığı, bir arada yaşama duygusunu geliştiren kültürel miras ve değerlerimizi, geliştirmek yerel platformlarda kitlelerle buluşturmak ve gelecek nesillere taşımaktır, diyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran bu akşam düzenlenecek olan Yavuz Seçkin ile Stand-Up gösterisine tüm Körfez halkını davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817