banner2779
banner2752
banner2750

Yavuz Selim sakinleri  sordu, Köşker yanıtladı

VATANDAŞA AŞURE İKRAMI

Cuma namazını Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Mimar Sinan Camii’nde eda eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, cami yaşatma derneğinin geleneksel aşure ikramına katıldı. Gebze Belediye Başkan yardımcıları Ahmet Kisbet ve Orhan Sipahioğlu, belediye meclis üyelerinin yanı sıra vatandaşların ilgi gösterdiği aşure ikramının ardından konuklar, hanımlar tarafından hazırlanan yemeklerin de tadına baktı. Mahalle sakini hanımlarla bir süre sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, vatandaşların sorularını da cevaplandırdı.

BÖLGENİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Yavuz Selim Mahallesi ve beraberinde Beylikbağı bölgesinin hızla geliştiğini dile getiren Başkan Köşker, “Doğalgaz, İSU ve diğer altyapı çalışmalarının tamamlandığı noktalardaki, asfalt ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Beylikbağı’nın çehresi değişiyor” dedi.  Ankara temasları hakkında da vatandaşlara bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bölgenin 2 B uygulaması içerisinde kalan bölümlerinde yapılacak uygulamalarda vatandaşların zarar görmemesi için çalışmalar yapılacağını dile getirdi. Başkan Köşker ayrıca; bölgenin 1/1000’lik planlarının hazırlanacağını d
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751