Yayla şenliğine davet

Kartepe Trabzonlular Dernek Başkanı Ahmet Dilek ve yönetimi tarafından hafta sonu Konak Izgara’da yapılan değerlendirme toplantısında Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Orhan Sarısüleyman, Kartepe Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Türker, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül ve Trabzonlular Dernek Yöneticileri hazır bulundu.

Şenliğe tüm Kocaeli halkını davet eden Dernek Başkanı Ahmet Dilek, program hakkında konukları bilgilendirdi. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, şenliğin sorunsuz şekilde gerçekleşmesi için istişare yaptıklarını belirterek, “Toplumumuzda şenlikler ve şölenler son derece önemlidir. Bunlardan biri de Yayla Şenliği’dir. Yayla şenlikleri dağların zirvesinde gerçekleşmektedir ve bu şenlikler sayesinde dostluklar pekişmektedir. İnsanlar şehir stresinden uzaklaşarak yayla havası ile moral depolamakta. Yaşayışlarımız gelecek nesillere aktarılmakta. Bu şenlikte bunlardan biridir” dedi.

Eğreltidüzü Yaylası’nda horonlar eşliğinde Karadenizli sanatçılar Taner Eyüpoğlu, Adnan Yılmaz, Yılmaz Kasapoğlu ve Zeynep Birinci’nin de sahne alacağı şenliğe katılımın yoğun olması bekleniyor. 16 Haziran 2013 Pazar günü saat 11.00’de Eğreltidüzü Yaylası’ndaki şenlik için eski belde hizmet binalarından saat 09.00’dan itibaren araçlar kaldırılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817