Yaz konserleri Derya Uluğ İle Devam Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin temmuz ayında başlayan yaz etkinlikleri kapsamında düzenlediği konserler devam ediyor. Kutsi ile başlayan Ziynet Salı ile hızlanan konserler dizisi ünlü popçu Murat Dalkılıç’ın ardından Çayırova’da Derya Uluğ konseriyle devam etti. Hit şarkıların başarılı yorumcusu Derya Uluğ birbirinden güzel şarkılarla Çayırovalılar’a unutulmayacak bir akşam yaşattı. Genç yorumcusu şarkılarıyla yaz neşesine neşe kattı.

YAZ NEŞESİ ÇAYIROVA’YI SALLADI

“Kültür, sanat, eğlence, hayatın içinde sen de gel” sloganıyla Yaz Neşesi etkinliklerini Karamürsel’den başlatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yaz Neşesi etkinliklerinin bir diğerini Çayırova’da gerçekleştirdi. Çayırova Kuştepe Akse Stadında gerçekleştirilen konseri vatandaşlarla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal izledi. Başkanlar Büyükakın ve Çiftçi, konser öncesi alanı gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

SEVİLEN SANATÇI ÇİÇEĞİ SEVENLERİYLE PAYLAŞTI

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın ve Çayırova Belediye Başkanı Çiftçi konser öncesinde hit müziğin sevilen sanatçısı Derya Uluğ’a çiçek takdim etti. Çiçek için teşekkür eden Uluğ, takdim edilen çiçeği sevenleri ile paylaştı. Sevilen sanatçı, en güzel şarkılarıyla Çayırova Kuştepe’de unutulmayacak bir akşam yaşattı. Konseri izlemeyen gelen gençler de Derya Uluğ’un şarkılarına eşlik ederek, gönüllerince eğlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817