Yaza merhaba dediler
İlimizde kökleri 1960’lara dayanan Çukurovalıların 2000 yılında Çukurovalılar(Adana- Mersin Hatay-Osmaniye) Kültür ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel hale getirdiği Yaza Merhaba Kahvaltısı dün Seka Özsar Restorant’ta gerçekleştirildi. Kahvaltıda kurucu başkan Halil Baylam, Kerim Meriç, Mehmet Doğan, Güngör Mirza ve Mustafa Akkulakoğlu ve Cabbar Koyurtgan yer aldı.

KAYNAŞMA ETKİNLİĞİ

2000 yılında kurulan ve her fırsatta çeşitli etkinliklerle bir araya gelen Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği dün de kahvaltı etkinliğiyle bir araya geldi. Başkanlığını Erdoğan Davut’un yaptığı Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin denize nazır kahvaltısına çok sayıda dernek üyesi de katıldı. Bol bol sohbet eden ve uzun süre görüşemeyen dernek üyelerinin kahvaltı vesilesi ile bir araya geldiği etkinlikte üyeler bol bol fotoğraf çekildi. Ayrıca Çukurova yöresine özel tatlar da sunuldu. Dernek Başkanı Erdoğan Davut bundan sonra da bu tür kaynaşma etkinliklerinin devam edeceğini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817