Yazıcı; "AK Parti Belediyeciliği Gönül Belediyeciliğidir"

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ev toplantılarına devam ediyor. Sokak sokak, kapı kapı gezip vatandaşlarla buluşan Başkan Betül Yazıcı ve ekibi, talepleri dinliyor ve kadınların sorularını yanıtlıyor. seçimden seçime değil, her dönem aktif çalışmalarıyla vatandaşlardan kopmayan Yazıcı, ev toplantılarıyla da her mahallede ulaşmadık kadın bırakmıyor.

'VATANDAŞIN SEVGİSİ BİZE ENERJİ VERİYOR'

Bu kapsamda Başkan Yazıcı ve yöneticileri Yahya Kaptan Mahallesi'nde Demet Yasal'ın evinde düzenlenen ev toplantısında bölge sakini kadınlarla bir araya geldi. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği ev toplantısı oldukça samimi bir atmosferde geçti. Ev toplantısıyla ilgili açıklamalarda bulunan Yazıcı, "Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın samimiyeti ve teveccühüyle karşılanıyoruz. bu da bize enerji ve moral veriyor" dedi.

'MİLLETİMİZ BİZİ BU YOLDA HİÇ YALNIZ BIRAKMADI'

Yazıcı açıklamalarının devamında 31 Mart yerel seçimlerinin de önemine dikkat çekerek, "AK Parti belediyeciliği, gönül belediyeciliğidir, hizmet belediyeciliğidir.  31 Mart seçimlerini gönül belediyeciliği seçimi olarak görüyoruz. Milletimiz dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi bu yolda hiç yalnız bırakmadı, yine yalnız bırakmayacak buna inanıyoruz. Gece gündüz demeden hep birlikte yerel seçimler için çalışacağız. 31 Mart seçimlerinden alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817