banner2779
banner2752
banner2750

Yazık Günah! Bahariye caddesi yine kirletildi!
İzmit Belediyesi tarafından he hafta en az bir defa temizlenip yıkanan  caddenin yaklaşık 300 metrelik bölümü bölgedeki hurdacı ve kâğıtçılar tarafından çöplüğe dönüştürüldü. Daha geçtiğimiz hafta  genel temizlik yapılan ve kamyonlarca dolusu çöp çıkan Bahariye Caddesinde İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri  yine çalışma yaptı. İş makinaları yardımıyla yapılan çalışmada 5 kamyon dolusu  çöp toplandı. Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, bölgede hurdacılık ve kağıtçılık yapanları bir kez daha uyararak” Bahariye Caddesi’nin yaklaşık 300 metrelik bölümünü  kirletenlerin sayısı 10-15’i geçmiyor. Defalarca bu kişileri çevreyi kirletmemeleri konusunda uyardık. Kirliliği önlemek için metrelerce uzunluğunda bariyer bile yaptık. Fakat buna rağmen sorumsuz kişiler bölgeyi adeta çöplüğe dönüştürüyor. Öyle ki biz temizliyor aradan saatler geçmeden sanki kasıtlı olarak bölge tekrar kirletilmeye başlanıyor. Artık uyarıları dikkate almayanlar hakkında yasal işlem yapmaktan başka çaremiz kalmıyor. Kendilerini son kez uyarıyoruz. Yaptıkları işe saygı duyuyoruz fakat, çevreyi kirletmeye kimsenin hakkı da yok” şeklinde konuştu.




İzmit Belediyesi tarafından he hafta en az bir defa temizlenip yıkanan  caddenin yaklaşık 300 metrelik bölümü bölgedeki hurdacı ve kâğıtçılar tarafından çöplüğe dönüştürüldü. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751