YAZIKTIR MİLLETİN PARASINA

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, özellikle son haftalarda Karabaş ve Kadıköy Mahallelerinde konteynırlara zarar verme olaylarında  önemli bir artış olduğunu dikkat çekerek” vatandaşın ödediği vergilerle alınan ve yine vatandaşın yararına olan konteynırlara neden zarar verilir anlamış değiliz. Konteynırların kullanımı konusunda defalarca uyarılarda bulunuyoruz. Plastik konteynırlara yanıcı madde atılmaması gerektiğini söylememiz rağmen bazı kişiler ya  kasıtlı olarak ya da bilinçsiz şekilde konteynırlara yanıcı madde atarak kullanılamaz hale getiriyor. Bir konteynırın maliyetinin en az 500 Lira olduğunu düşündüğümüzde ayda ortalama 7-8  bin lira heba edilmiş oluyor” dediler. Yetkililer, geçtiğimiz günlerde, polis tarafından konteynırları yakan bir şahsın yakalandığını da hatırlatarak” konteynırlara zarar verenlerin bulunması için polisle işbirliği içindeyiz. Milletin malına zarar verenlerin adalet önünde mutlaka cezasını çekmesi gerekiyor” şeklinde konuştular

Bu arada Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce şehrin dört bir yanına konulan geri dönüşüm konteynırlarına da zarar verildiği ifade edilerek” bazı bölgelerde vatandaşların ambalaj atık konteynırlarını hor kullandığı, yanıcı madde atarak yakıldığını üzülerek görmekteyiz.  Mavi renkli ambalaj atık konteynırlarına çöp ve yanıcı madde atılmamasını önemle rica ediyoruz” şeklinde çağrıda bulundular. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817