Yeğnidemir’e Hemşehri Desteği

Yeğnidemir şu sıra gelen tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.

HEMŞEHRİLERİ ZİYARET ETTİ

Aynı zamanda Amasyalı olarak bilinen Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir son olarak Körfez Amasyalılar Derneği yönetimini ağırladı. Aynı zamanda AK Parti Körfez İlçe Tanıtım ve Medya Birimi Başkanı olan dernek başkanı Ahmet Çınar ile beraberindeki heyet, hemşehrileri olan Yeğnidemir’i göreve atanması dolayısıyla kutladı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Yeni başkan yardımcısına bir de çiçek takdim eden ve başkan yardımcılığında başarılar dileyen dernek başkanı Çınar, “Bir hemşehrimizin böylesine önemli bir göreve getirilmesi hepimizi çok sevindirdi. Kendisini tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ise kendisini ziyarete gelen hemşehrilerine destekleri için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817