Yelda Pişkin, Unutulan Canlılar İçin Barınak İstedi


Verilen önergelerle, ilçede parkların belirli noktalarına kedi ve köpek barınak evleri, yemek yiyebilecekleri konteynırlar konulmasını talep eden Yelda Pişkin, unutulan insan dostları için zor hayat koşullarında destek beklediklerini ifade etti.

Yelda Pişkinin verdiği önergelerde, parklarda belirli noktalara kedi ve köpek evlerinin konulması, bunların peridiyodik aralıklarla bakımlarının yapılması, mama konulacak küçük konteynır türü sistemlerle de beslenmelerinin sağlanması talep edildi.

Yelda Pişkin, daha önce de gündeme gelen ve kısıtlı alanlarla kalıp, unutulan çalışmalara hız verilmesiyle bu hayvanların daha iyi koşullarda hayatlarını sürdürebileceklerini ifade etti. Bu arada, yapımı bina olarak tamamlanan ve itfaiye yanında yer alan hayvan barınağı ve bakım evinin de durumunu soran Yelda Pişkin, bir an önce faaliyete geçirilmesini beklediklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817