YELKEN’DE KÖRFEZ MANZARALI SEYİR TERASLARI
 İnşa çalışmaları devam ediyor

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un vizyon projeleri arasında yer alan ve geçtiğimiz günlerde temeli atılarak inşa çalışmalarına başlanılan Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant hızla yükseliyor. İlçeye ve Kocaeli’ye değer katacak olan projenin inşasını yakından takip eden Başkan Bulut, konukları Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile birlikte alanda incelemelerde bulundu. Çalışmanın il genelinde önemli projeler arasında yer alacağını belirten Başkan Bulut, başkanlar Ellibeş ve Yıldırım’a bilgilendirmede bulundu.

 

Konumu ve manzarasıyla eşsiz proje

Yavuz Sultan Mahallesi’nde inşa çalışmaları devam eden Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’ın çevre düzenlemesi, konumu ve manzarası ile eşsiz bir görüntü oluşturacağını belirten Başkan Bulut, “Projemiz içerisinde birçok sosyal alan bulunuyor. Düğün salonları, kafeler, toplantı salonları, restaurantlar ve daha da önemlisi yelkene benzeyen yapısıyla seyir terasları, çalışmamız içerisinde yer alacak. Buraya gelen misafirlerimiz Körfez manzarası eşliğinde güzel bir vakit geçirebilecek. Ayrıca Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant projemiz Harikalar Sahili ile de bütünlük oluşturacak” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817