Yelken’de Son Dokunuşlar

 


Yeşille mavinin buluştuğu proje

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un vizyon projeleri arasında yer alan Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’ta artık iç mimari çalışmalar yapılıyor. Körfez ve Harikalar Sahili manzarasıyla vatandaşlara en güzel şekilde hizmet vermek için artık gün sayan Yelken projesi Yavuz Sultan Mahallesi Rıhtım Caddesi üzerindeki alana inşa ediliyor. Yeşille mavinin buluştuğu proje olarak ön plana çıkan Yelken Kafe’de kaba inşaat tamamlanırken, iç mimari çalışmalar ise devam ediyor.

 

İç mimarı çalışmalar ve peyzaj düzenlemesi

Çevre düzenlemesi, konumu ve manzarası ile benzersiz bir görünüm oluşturacak olan Yelken Kafe’de parkeler, duvar kağıdı, merdiven ahşap kaplamaları, alüminyum doğramalar, aydınlatma armatürleri ve kapı montajları yapılıyor. İç mimari çalışmaların yanı sıra bir taraftan peyzaj düzenlemelerinin de devam ettiği Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant, tamamlandığı zaman sadece Derince’nin değil Kocaeli’nin de en gözde dinlence merkezlerinden biri olacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817