YENİ ARAÇ FİLOSUYLA KÖRFEZ ARTIK DAHA GÜÇLÜ

Teknolojik gelişimleri de göz önünde bulundurularak yeni ve modern araçları filosuna katan Körfez Belediyesi, değişen ve gelişen teknolojiyi yakından takip ederek halka en iyi hizmeti sunuyor. Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Belediyesi’nin araç filosunun günden güne güçlendiğini ve bu sayede kentin her köşesine profesyonel bir şekilde hizmetlerin ulaştırıldığını söyledi.

Hizmetler Artık Daha Hızlı ve Verimle

Kalabalık nüfusa en iyi hizmeti verebilmek amacıyla temizlik araç filosuna takviyeler yapan Körfez Belediyesi, Kocaeli’nin en kapsamlı ve en yeni araç filosunu kurarak temizlik hizmetlerini daha hızlı ve verimli hale getirdi. Bu çerçevede Tisan 10000 Kombi Sistem Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Araçları ile çöp konteynırlarının ve kanalların temizliği profesyonel bir şekilde yapılıyor. Bununla birlikte son model otomatik yüklemeli, hidrolik sıkıştırmalı çalışabilen çöp kamyonları 13, 15, 18 metre küp kapasiteleri ile kentin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyor.

Körfez’in Günlük Çöpü 130 Ton

Belediyenin temizlik filosu, kent sınırları içerisinde bulunan 36 mahallenin günlük ortalama 120-130 ton miktarındaki çöpünü toplayarak izaydaşa naklini sağlıyor. Ayrıca Körfez’in caddelerini ve sokaklarında bulunan çöp bırakma noktalarını yüksek basınçlı yıkama araçları ile yıkayarak dezenfekte ediyor.

Temizlik filosu, bunun yanı sıra belediye sınırları içerisinde kurulan 2 kapalı ve açık Pazar yerinin temizliğini de periyodik olarak yapıyor. Biriken atıklar toplanıyor ve pazar yerleri dezenfekte edilerek yıkanıyor, süpürülüyor.

Körfez Belediyesi Yeni İş Makineleriyle Daha Güçlü

Hizmet ağının tüm kenti kapsamasıyla birlikte tüm mahallelere zamanında hizmet ulaştırılması hedefiyle filosuna neredeyse her yıl çeşitli makineler ve yeni araçlar kazandırıyor. Hıtachı 19 Tonluk Kırıcılı Lastikli Ekskavatör ve 3,5 tonluk Hıtachı Paletli Ekskavatör iş makinalarını bünyesine kazandıran Belediye Başkanı İsmail Baran,  “Amacımız; güçlendirilmiş araç filomuzla vatandaşlarımıza daha kaliteli, daha hızlı ve daha verimli hizmet verebilmek.” Dedi.

 

Körfez Güçleniyor

“Alınan araçlar sınıfının en iyisi olmasının yanı sıra maliyet analizleriyle de uygun fiyatlara filoya kazandırıldı. Biz aldığımız araçları sanayide yatan araç değil arazide de çalışan araç olarak planlıyoruz. Körfez’in her kuruşu dikkatle harcanıyor, bunun sonucunda da Belediyemiz güçleniyor, Körfez güçleniyor” şeklinde konuştu.

Körfez’in Yollarına Milyonluk Yatırımlar Yapıldı

2015 yılı içinde 80 bin ton asfalt dökerek tüm zamanların rekorunu kıran Körfez Belediyesi, 2016 yılına ise hızlı bir başlangıç yaptı. 2014 yılında 50 bin ton asfaltlama çalışması yapan Körfez Belediyesi, 2015 yılında bu rakamı 80 bin tona çıkardı. Kenti modern cadde, sokak ve kaldırımlarla donatarak Körfez’i, modern kentler arasına sokan, trafiği en rahat ve en yaşanabilir kent durumuna getiren Körfez Belediyesi, yoğun bir çalışma gerçekleştirerek, yeni bir rekora imza attı. Başkan Baran, “İlçemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine yani dört bir köşesine yol hizmeti götürdük. Dağdaki tek bir çoban için dahi yol hizmeti sunmak için geceli gündüzlü çalıştık. Yol medeniyettir dedik, kırsal bölgelerde yol ve asfalt seferberliği başlattık. Hedeflerimizi aşarak 2015 yılında 80 bin ton asfaltı ilçemizin yollarına döktük.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817