YENİ DERNEK YARDIM PAKETİ DAĞITMAYA BAŞLADI

Yeni kurulan bir dernek olmalarına rağmen hızlı şekilde faaliyete başlayan dernek üyeleri, hazırladıkları 8 yardım kolisini ihtiyaç sahibi 65 yaş üzeri insanlara gıda paketi hazırlayarak teslim ettiler.

Oluşumunu 10 gün önce tamamlayan dernek; yaptığı bu güzel etkinlikle gönülleri fethetti. Bir araya gelen dernek üyeleri; hazırladıkları erzakları ihtiyaç sahibi insanların evine götürerek teslim ettiler. Gerçekleştirdikleri bu etkinlikle vatandaşların gönlünde güzel bir yer edinen gençler, 'Biz bu gün zor durumda kalan vatandaşlarımızın yanında yer almazsak ne zaman alacağız? Bu günler, birlik ve beraberlik günüdür. Dayanışma günüdür. Herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir. Bu amaçla böyle bir hizmette bulunduk" dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817