Yeni Eğitim Öğretim dönemi Öğretmen ve Öğrencilerimize hayırlı olsun
 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 2014/2015 Eğitim Öğretim Döneminin başlaması nedeniyle bir açıklama yaparak, Yeni eğitim-öğretiminin öğretmenlere, öğrencilere ve velilere hayırlı olsun dedi. Elimizdeki en büyük sermaye, insan sermayesidir. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin gül bahçesindeki renk renk güller olduğunu unutmayın.

 

Bu çiçeklerinize gerekli ilgiyi gösterirseniz, onlara sevecenlikle ve dostlukla yaklaşırsanız, eğitimde çok daha farklı bir noktaya geleceğiz dedi. Başkan Ellibeş, öğrencilerinde büyüklerinin gece-gündüz kendileri için çalıştıklarını unutmamalarını, onların emeklerini boşa çıkarmamalarını diliyorum.

 

Ülkemizde en büyük yatırım Eğitime yapılmaktadır. Zira geleceğin dünyasında ayakta kalabilmek, hak ettiğimiz yerlere ulaşabilmek için ekmek kadar, su kadar ihtiyaç duyacağımız şey, Cumhuriyetin banisi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği, Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesillerdir dedi.

 

Belediye Başkan'ı Mehmet Ellibeş, Gençlere şunu tavsiye ediyorum; oku, düşün, uygula neticelendir. Çocuklarımızın hedefi bu olmalı. Okuduğumuzu düşüneceğiz, düşünmek yetmez, düşündüğümüzü uygulama alanına sokacağız, pratik alanda yaşama geçireceğiz. Bu da yetmez, neticelendireceğiz, neticesi olmadıktan sonra anlamı yoktur. Sizleri iyi yetişmiş birer fert olarak modern bilime dayalı bilgi üreten ve bu bilgileri gelişen teknoloji ile ekonomik yararlılığa çeviren, öz güveni yüksek bireyler olarak görmekten onur duyacağım dedi.

 

Bu duygularla yeni Eğitim ve Öğretim dönemimin Ülkemize, Milletimize, Öğrencilerimize, Eğitim Camiasının tüm bireylerine hayırlı olmasını diliyorum dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817