Yeni kameralar  tehlikeyi görecek
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, güvenlik amacıyla merkezi notalara IP sistemli, 360 derece hareket edebilen gece görüşü bulunan ve tehlike sinyali veren 28 adet kamera daha yerleştirecek.

 

TEHLİKE BİLDİREN YAZILIM

Büyükşehir hizmet binasında, Sekapark’ta, marinada otoparklarda, köprülerde ve şehrin çeşitli yerlerinde konumlandırılacak güvenlik kameraları artık daha duyarlı olacak. MOBESE sisteminde kullanılan SEETEC yazılımı kameralara entegre edilecek. Kameraların kadrajına giren şüpheli paket, araç ya da benzeri bir nesneye karşı yazılım devreye girerek, tehlikeyi sinyal verecek.

 

İHALESİ YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi işin yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için ihale gerçekleştirdi. İhaleye iki firma katıldı. Arceon Elektronik 276 bin lira teklif verirken, Nemesis Elektronik’ten 419 bin lira teklif geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817