banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Yeni Kartepe Halk Eğitim Müdürü Alkan,Üzülmez’i Ziyaret Etti
 Kartepe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne atanan Halil İbrahim Alkan, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etti. Yeni müdür ile uyum içerisinde başarılı çalışmalarda bulunmak istediğini ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Müdür Alkan’a başarı dileklerini de iletti.


Kartepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık İskender’in Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak atanmasının ardından yerine gelen Pakmaya Muzaffer İncekara İlköğretim Müdürü Halil İbrahim Alkan, Kartepe Belediyesi Kültür Müdürü Salih Nurettin Çevik ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etti.


Kartepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Alkan, ilçe protokolü ile tanışma ziyareti kapsamında Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’le projelerini de paylaştı. İlçede yaygın eğitim hizmetlerinin gelişerek sürmesi için destek isteyen Müdür Alkan, “1998 yılından beri çeşitli okullarda eğitimci olarak görev aldım. Yaygın eğitim merkezlerinin fiziki şartlarını iyileştirerek daha da işlevsel hale getirmek istiyorum. Kartepe’de yaşayan 24 yıllık bir eğitimci olarak yerel yönetim desteği ile devraldığımız bayrağı daha yukarılara çıkarmak için sizlerin desteğinizi beklemekteyim” dedi.


Yeni müdüre hayırlı olsun dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, “Kartepe ilçesinde kamu kurumlarında yeni kadrolarla nöbet değişimlerinin olumlu ve güzel sonuçlara vesile olacağını düşünüyorum. Birlikte uyum içerisinde başarılı çalışmalarda bulunacağımıza inanıyorum. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile koordineli yürüttüğümüz KAR-MEK kursları başta olmak üzere işbirliği halinde yürütülen yaygın eğitim hizmetleriyle vatandaşlarımızın kendilerini geliştirmelerine katkı vermeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826